لیست اختراعات عليرضا پورخورشيدي
نوع يك روش تيرچه و بلوك سنتي مي باشد و نوع دوم قالب بندي كامل سقف مي باشد. تيرچه هاي لبه دار روي سقف با فواصل 65 سانتي متر اجرا مي كند سپس قوطي هاي 3* 1 در فواصل تيرچه ها قرار مي گيرد بلوك هاي سه تيكه موقت را روي قوطي ها وب ين تيرچه ها قرار مي دهيم (بلوك ها اگر از جنس پلي استايرن باشد جهت سالم ماندن آنها بايد در يك پوشش پلاستيكي قرار گيرند و اگر از جنس ديگري باشند روغن كاري سطح آنها كفايت مي كند سپس ميلگردهاي منفي و حرارتي در جاي خود قرار مي دهيم و زير تيرچه ها را به وسيله چك هاي فلزاي يا تيرهاي چوبي محكم مي كنيم و عمليات بتن ريزي را انجام مي دهيم سپس بعد از سفت شدن بتن با برداشتن قوطي ها به راحتي مي توان بلوك ها را از زير سقف خارج كرد و براي سقف هاي ديگر مجددا مورد استفاده قرار داد. در مرحله آخر براي پوشش زير سقف ها از نايل هاي كچي استفاده مي كنيم كه مي تواند اشكال مختلفي داشته باشد و از مواد مختلفي ساخته شود. با قراردادن نايل هاي گچي بر روي لبه تيرچه و كشيدن يك لايه گچ بر روي آن پوشش زير سقف نيز كامل مي شود. استفاده از تيرچه هاي لبه دار به سهولت امكان استفاده چند باره از بلوك هاي سه تيكه موقت ميسر مي شود بدون آنكه نياز به قالب بندي سراسر سقف باشد. در ضمن مي توان با استفاده از لبه تيرچه ها با كمترين هزينه و كمترين زمان زير سقف را پوشش داد. در همه سقف هاي ساختمان ها و پروژه هاي مختلف مورد استفاده مي باشد.
در كوره بلند آهنگدازي، سنگ آهن با زغال كك مخلوط شده و تا حدود1600 درجه سلسيوس حرارت داده مي شود. پس از عمل احياء، آهن خام بصورت مذاب در قسمت تحتاني جمع مي شود و ناخالصي ها كه از جنس سيليس و آلومينيوم است، بصورت جامد باقي مي ماند (نقطه ذوب آن بيشتر از نقطه ذوب آهن است) و چون جدا كردن اين ناخالصي ها از آهن در حالت جامد مشكل است، بنابراين هنگام ذوب آهن و كك، مقداري اهك نيز به داخل كوره مي ريزند تا مخلوطي از آهك و سيليس و آلومينيوم كه درجه ذوب كمتري دارد بدست آ يد. اين ماده به دليل سبك تر بودن بر روي آهن خام قرار مي گيرد كه به آن سرباره كوره آهنگدازي گفته مي شود. در صورت عدم توانايي صنايع فوادي در بازيابي و استفاده از اين محصولات، با توجه به حجم توليد بالاي آنها، اين محصولات مشكلات زيادي را از نظر آلايندگي ايجاد مي نمايند. به منظور استفاده از اين ماده، آن را پس از سرد كردن به صورت هاي مختلفي مصرف مي كنند. در صورتي كه بتوان فرآ يند سرد كر دن اين ماده را به سرعت انجام داد، فازهاي شيشه اي آن بيشتر شده و داراي خواص سيماني مي گردد مي توان با آسياب كردن و جايگزيني در سيمان، انواع سيمان هاي سرباره اي را توليد نمود. در صورتي كه فرآ يند سردكردن سرباره به خوبي صورت نگرفته باشد، اضافه كر دن آن به سيمان مي تواند باعث افت كيفي سيمان شود، اما در صورتي كه فرآ يند سرد كردن بطور صحيح انجام شود، جايگزيني آن در سيمان و بتن، باعث افزايش خواص دوام بتن مي شود. در اين پروژه، روش سونوشيمي ( Sonochcmistry ) كه يكي از روش هاي توليد نانومواد با استفاده از امواج فراصوت ( Ultrasound ) مي باشد، به منظور توليد نانوسرباره فعال مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان مي دهند كه اعمال فرايند سو نوشيمي در شرايط بهينه بر روي يك نوع سرباره با فعاليت كم، منجر به توليد سرباره در مقياس نانو و با فعاليت پوزولاني مناسبي گرديده است.
پوزولان، ماده اي است سيليسي يا سيليسي-آلوميني كه خود به تنهايي داراي خاصيت سيماني كم و يا بدون خاصيت سيماني است، اما در حضور رطوبت با آهك (آهك حاصل از هيدراسيون سيمان معمولي) واكنش كرده و خواص سيماني پيدا مي كند. در صورتي كه پوزولان فعاليت مناسبي نداشته باشد، گيرش و توسعه مقاومتي به خوبي صورت نمي گيرد. لذا استفاده از پوزولان هاي فعال, اولين گام در توليد سيمان هاي آميخته پوزولاني مرغوب است. به منظور غلبه بر برخي نقايص پوزولان هاي طبيعي، تا كنون روش هاي مختلفي براي افزايش واكنش پذيري آن ها اراثه شده است. روش هاي فعال سازي به طور كلي به سه دسته فعال سازي حرارتي، فعال سازي مكانيكي و فعال سازي شيميايي تقسيم مي شوند. در اين پروژه، روش سونوشيمي ( Sonochemistry ) كه يكي از روش هاي توليد نانومواد با استفاده از امواج فراصوت ( Ultrasound ) مي باشد، به منظور توليد نانوپوزولان هاي طبيعي فعال مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان مي دهند كه اعمال فرايند سونوشيمي در شرايط بهينه بر روي يك نوع پوزولان طبيعي با فعاليت كم منجر به توليد پوزولان در مقياس نانو و با فعاليت پوزولاني مناسبي گرديده است.
پوزولان ماده اي است سيليسي يا سيليسي - آلوميني كه خود به تنهايي داراي خاصيت سيماني كم و يا بدون خاصيت سيماني است اما در حضور رطوبت با آهك (آهك حاصل از هيدراسيون سيمان معمولي) واكنش كرده و خواص سيماني پيدا مي كند. در صورتي كه پوزولان فعاليت مناسبي نداشته باشد گير و توسعه مقاومتي به خوبي صورت نمي گيرد. لذا استفاده از پوزولان هاي فعال اولين گام در توليد سيمان هاي آميخته پوزولاني مرغوب است. به منظور غلبه بر برخي نقايص پوزولان هاي طبيعي ، تاكنون روش هاي مختلفي براي افزايش واكنش پذيري آن ها ارائه شده است. روش هاي فعال سازي به طور كلي به سه دسته فعال سازي حرارتي فعال سازي مكانيكي و فعال سازي شيميايي تقسيم مي شوند. در اين پروژه روش سوئلووترمال Solvothermal كه يكي از روش هاي توليد نانو مواد با استفاده زا فشار بخار حلال مي باشد به منظور توليد نانو پوزولان هاي طبيعي فعال مورد بررسي قرار گرفت. نتايج نشان مي دهند كه اعمال فرايند سولووترمال بر روي يك نوع پوزولان طبيعي با فعاليت كم منجر به توليد پوزولان در مقايس نانو و با فعاليت پوزولاني مناسبي گرديده است.
توليد نانوپوزولان طبيعي فعال بااستاده از روش استفاده از تابش ميكروويو
موارد یافت شده: 5